Om os

Et eventyr

Det er ganske vist

... at i hjertet af Nordsjælland i det gamle Asserbo ligger Restaurant H.C. Andersen Huset.

H.C. Andersen Huset er ægte stråtækt bindingsværksidyl. En barnlig forventningens glæde melder sig, når man ser op på skorstenen, her sidder skorstensfejeren og hyrdinden i et kærligt favntag og ved indgangen til restauranten autentisk placeret på en gammel træstub står heksen og soldaten fra eventyret Fyrtøjet.

Man skal ind gennem en af de to hyggelige gårdhaver, hvor masser af blomster og levende lys skaber en eventyrlig atmosfære. Indenfor finder man kalkede vægge, små-sprossede vinduer og synlige hanebjælker med H.C. Andersen citater. Væggene er dekorerede med ting der vedrører den gamle digter. Alle bordene er dækket med tunge duge, sølvkandelabere, ordentligt bestik og en god peberkværn. De perfekte rammer til en forretningsmiddag, familiefest, en aften med vennerne eller en romantisk middag for to.

Vil man hellere holde sin fest i hjemmet, leveres også diner transportable og vi er gerne behjælpelig med tilrettelæggelsen.

H.C. Andersen Huset har siden september 1996 været ejet af Heidi Juhl, som er uddannet tjener på den 2 stjernede michelin restaurant Kommandanten i København og Michael Christensen, der er uddannet tjener på den Gyldne Fortun, København og senere uddannet kok hos Kommandanten, hvorfra de for øvrigt for 24 år siden dannede par.

Dagens menu

Prøv

Dagens menu

 

Vi tilbyder hver aften dagens menu, en 3-retters menu sammensat af torvets friske råvarer. Menuens pris fastsættes efter dagspriser.

 

A la carte

Bestil

Á la carte

 

Udover á la carte, serveres også klassisk dansk frokost, lavet helt fra bunden.

At H.C. Andersen Huset er populært hersker der ingen tvivl om – tag blot et kik i en af de mange gæstebøger, hvor en af bøgerne stammer helt tilbage fra 1930’erne. Gæstebøgerne ligger ved restaurantens indgang.

Vi anbefaler at bestille bord tlf. (+45) 47 74 73 33