Om os

Et eventyr

Det er ganske vist

... at i hjertet af Nordsjælland i det gamle Asserbo ligger Restaurant H.C. Andersen Huset.

H.C. Andersen Huset er ægte stråtækt bindingsværksidyl. En barnlig forventningens glæde melder sig, når man ser op på skorstenen, her sidder skorstensfejeren og hyrdinden i et kærligt favntag og ved indgangen til restauranten autentisk placeret på en gammel træstub står heksen og soldaten fra eventyret Fyrtøjet.

Man skal ind gennem en af de to hyggelige gårdhaver, hvor masser af blomster og levende lys skaber en eventyrlig atmosfære. Indenfor finder man kalkede vægge, små-sprossede vinduer og synlige hanebjælker med H.C. Andersen citater. Væggene er dekorerede med ting der vedrører den gamle digter. Alle bordene er dækket med tunge duge, sølvkandelabere, ordentligt bestik og en god peberkværn. De perfekte rammer til en forretningsmiddag, familiefest, en aften med vennerne eller en romantisk middag for to.

Vil man hellere holde sin fest i hjemmet, leveres også diner transportable og vi er gerne behjælpelig med tilrettelæggelsen.

H.C. Andersen Huset har siden Januar 2020 været ejet af Lasse Kjelsmark Nielsen som er uddannet kok på far til 4 i gilleleje & Michelle Kjelsmark Nielsen som har været tjener på far til fire, hvor de mødte hinanden og dannede par for 6 år siden.

Bestil

Á la carte

 

Udover á la carte, serveres også klassisk dansk frokost, lavet helt fra bunden.

At H.C. Andersen Huset er populært hersker der ingen tvivl om – tag blot et kik i en af de mange gæstebøger, hvor en af bøgerne stammer helt tilbage fra 1930’erne. Gæstebøgerne ligger ved restaurantens indgang.

Vi anbefaler at bestille bord tlf. (+45) 47 74 73 33