-
Kombiner 3 retter ud fra nedenstående
Pris pr. kuvert (min. 30 gæster)
395,-
Forretter
-
Vol au vent
Med røget laks og sauce Fraiche
-
Sprødstegt multe
På pac choy drysset med friskpillede fjordrejer og sauce mousseline
-
Jomfruhummer
I sprød filo på bønnesalat med passionssauce
-
Løgrom på kartoffelblinis
Med jordskokkeæblecreme toppet med lille krydderurt. Hertil syrnet fløde og purløgsolie
Hovedretter
-
Grillet oksemørbrad
På persillerodscreme parfumeret med lakrids. Toppet med porrefrit. Hertil mironton af kartoffelpurè og braisserede oksehaler samt rødløgsrelish og rødvinschokoladesauce
-
Velhængt højreb
På frisk sauteret spinat, glaserede perleløg og grillet persillerod. Hertil pommes a la landaise og pebersauce
-
Kalveryg
Med kold foie gras, samt honningstegte æbler og blommer. Hertil kartoffel lagt i lag med jordskokker og portvinssauce
-
Variation af kronhjort
Med salat waldorff i sprød kurv. Hertil honningsyltede rødløg og figner samt hjemmelavet mos og vildtsauce (sæson 01.09-31.01 + 25 kr)
Desserter
-
Æble creme brûlèe og æblesorbet
Samt gammeldags æblekage med makron og let pisket økologisk fløde
-
Pannacotta
Med passionssauce og passionscreme brûlèe, samt passionssorbet og passionsgele i ristet kokos
-
Lun chokoladesouffle og hvid chokolademousse
Med passionssauce, samt lun chokoladesuppe med hjemmerørt vanillieiscreme
-
Chokolade ganache
Med krydderibrød og guld chokolade, samt lakridscreme brûlèe. Hertil iscreme